sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Kanakeitto



Aineet:
1 kg perunaa (n.10 kpl)
5 pokkanaa (n.400g)
1,15 L vettä
450-500 g hunajamarinoituja BR filesuikaleita
2 pientä sipulia
1 kesäkurpitsa
1 paprika
2,5 dl kermaa
2 valkosipulin kynttä
2 kanaliemikuutiota
3 tl currya
2 tl paprikamaustetta
½ tl mustapippuria
suolaa maun mukaan

Suuruste:
1 dl vettä
½ dl maissitärkkelystä



Paloittele kuoritut perunat ja porkkanat mieluisen kokoisiksi ja laita kiehumaan kattilaan jossa vesi ja kanaliemikuutiot.
Hienonna sipulit ja paista kanojen kanssa pannulla. Lisää pannulle curry, paprikamauste ja mustapippuri.
Kaada kypsät kanat kattilaan. Lisää paprika ja kerma. Anna kiehahtaa.
Valmista suuruste ja lisää ohuena nauhana koko ajan sekoittaen kattilaan. Anna jälleen kiehahtaa. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa maun mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti