keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kaalilaatikko


                                                                   Aineet:                                                                   

n. 1 kg keräkaalia
1 tl suolaa
3 rkl siirappia
1 tl basilikaa
2 tl meiramia
1/2 tl mustapippuria rouheena
400g jauhelihaa
2 sipulia
5 dl lihalientä
1 dl puuroriisiä
voiteluun margariinia


Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipulit.

Laita riisi kiehumaan lihaliemeen.
Lisää joukkoon kaali ja sipulit.

Hauduta hiljalleen, välillä sekoittaen. Kunnes kaali on pehmeää (n.30 min).

Sekoita joukkoon paistettu jauheliha.

Mausta seos, lisää suola.

Kaada voideltuun uunivuokaan.

Paista uunissa 175 asteessa n. tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti