Aineet:
Pohja:
1/2 pakettia digestive-keksejä (n. 180 g)
75 g margariinia
Täyte:
2 dl vispikermaa
250 g rahkaa
200 g mascarpone-tuorejuustoa
1/2 pussia turkinpippuri crushia
300g lakkahilloa
5 liivatelehteä
Päälle:
sokerimassalevy
valkosuklaasta tehty hämähäkinseitti
sokerimassasta tehdyt madot
marsipaanista ja sokerimassasta tehdyt hämähäkit
vaahtokarkki silmämunat
Murskaa digestive-keksit.
Sulata rasva ja lisää muruihin.
Painele seos irtopohjavuokan pohjalle kevyesti.
Pistä 2 liivatelehteä kylmään veteen pehmenemään.
Vaahdota kerma.
Lisää rahka ja tuorejuusto.
Ota seoksesta erilleen 1/4 ja mausta turkinpippuri crushilla.
Mausta loppuseos lakkahillolla ja jaa se kahtia.
Sekoita liivatelehdet n. 1 ruokalusikalliseen kiehuvaa vettä.
Sekoita liivatevesi ohuena nauhana toiseen lakkatäytteistä.
Ja kaada täyte keksipohjan päälle.
Hyydytä kakkua tunti jääkaapissa.
Laita yksi liivatelehti kylmään veteen pehmenemään.
Lisää liivatelehti turkinpippurilla maustettuun seokseen kuten edellisessä kerroksessa.
Kaada lakkakerroksen pääle ja hyydytä taas tunti.
Tee viimeinen lakka kerros kuten ensimmäinenkin lakkakerros.
Aseta sokerimassalevy kakun päälle ja koristele :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti