sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Pizza


Aineet:

4 dl vettä
9 dl vehnäjauhoja
2 tl sokeria
1 tl suolaa
1 ps kuivahiivaa
4 rkl öljyä

(ohje kahdelle pellille)

Sekoita kuivat aineet, sekä hiiva.
Lisää öljy ja vesi.
Sekoita 1 teholla kunnes muodostuu takinaksi.
Sekoita 2 teholla 10 minuttia. Ja nostata 20 minuttia.


Jauheliha-katkarapupizza:


400 g jauhelihaa
2 sipulia
2 valkosipulin kynttä
250 g katkarapuja
70 g tomaattipyre
250 g juustoraastetta

Ruskista jauheliha ja sipulit. Lisää mausteita oman maun mukaan. Kaulitse taikinalevy pellille. Levitä tomaatiipyre tasaisesti. Lisää jäähtynyt jauheliha-sipuli seos, katkaravut sekä juustoraaste. Paista 200 asteisen uunin keskitason alla.


 Kinkku-ananaspizza



300 g kinkkukuutioita
200 g ananasta
70 g tomaattipyre
250 g juustoraastetta

Kaulitse taikinalevy pellille. Levitä tomaatiipyre tasaisesti. Lisää kinkkukuutiot, anaspalat ja juustoraaste. Paista 200 asteisen uunin keskitason alla.




Valmiit pizzat voit halutessasi maustaa pizzamausteella tai oreganolla.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti