Pohja:
½ pkt Diggestive-keksejä
50 g margariinia / voita
Täyte:
2,5 dl vispikermaa (flora)
250 g Mascarbone-juustoa
200 g valkosuklaa-lime rahkaa
3 kpl liivatelehtiä
Kiille:
1 limeen mehu, laimennettuna
2 kpl liivatelehtiä
vihreää elintarvikeväriä
Koristeeksi:
Sitruunamelissan lehtiä
Ananaskirsikkaa
Pohja:
Murustele keksit, sulata rasva ja sekoita keskenään.
Laita irtopohjavuokan pohjalle leivinpaperi ja levitä seos pohjalle tasaisesti.
Laita jääkaappiin odottamaan.
Täyte:
Laita liivatteet likoomaan kylmään veteen.
Vispaa kerma.
Vispaa joukkoon rahka ja Mascarbone-juusto.
Liota liivate n.2 tl:n kiehuvaa vettä.
Vispaa ohuena nauhana seoksen joukkoon.
Kaada seos jääkaapissa olleen pohja päälle.
Tasoita ja anna hyytyä jääkaapissa n.2 h.
Kiille:
Laita liivatteet likoomaan kylmään veteen.
Purista limestä mehu, laimenna kylmällä vedellä.
Värjää halutun väriseksi.
Liota liivate n.1 tl:n kiehuvaa vettä.
Sekoita ohuena nauhana kiilteeseen.
Kaada kiille hyytyneen kakun päälle ja anna hyytyä kylmässä n.2 h
Koristele
Laita irtopohjavuokan pohjalle leivinpaperi ja levitä seos pohjalle tasaisesti.
Laita jääkaappiin odottamaan.
Täyte:
Laita liivatteet likoomaan kylmään veteen.
Vispaa kerma.
Vispaa joukkoon rahka ja Mascarbone-juusto.
Liota liivate n.2 tl:n kiehuvaa vettä.
Vispaa ohuena nauhana seoksen joukkoon.
Kaada seos jääkaapissa olleen pohja päälle.
Tasoita ja anna hyytyä jääkaapissa n.2 h.
Kiille:
Laita liivatteet likoomaan kylmään veteen.
Purista limestä mehu, laimenna kylmällä vedellä.
Värjää halutun väriseksi.
Liota liivate n.1 tl:n kiehuvaa vettä.
Sekoita ohuena nauhana kiilteeseen.
Kaada kiille hyytyneen kakun päälle ja anna hyytyä kylmässä n.2 h
Koristele
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti