Aineet:
Pohja:
1/2 pakettia digestive-keksejä (n. 180 g)
75 g margariinia
Täyte:
2 dl vispikermaa
250 g mansikkarahkaa
200 g mascarpone-tuorejuustoa
3 liivatelehteä
3 dl mansikoita
Kiille:
1/2 dl mansikkamehua
2 liivatelehteä
Pinnalle valkosuklaa koriste
Sulata rasva ja lisää muruihin.
Painele seos irtopohjavuokan pohjalle kevyesti.
Pistä liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään.
Vaahdota kerma.
Lisää rahka ja tuorejuusto kermavaahdon sekaan.
Sekoita liivatelehdet n. 2 ruokalusikalliseen kiehuvaa vettä.
Sekoita liivatevesi ohuena nauhana täytteeseen.
Ja kaada täyte keksipohjan päälle.
Hyydytä kakkua n. 2 tuntia jääkaapissa.
Laita liivatteet likoomaan.
Sekoita liivatelehdet n. 2 ruokalusikalliseen kiehuvaa vettä.
Sekoita liivatteet mansikkamehun joukkoon.
Kaada kiille kakun päälle ja anna hyytyä jääkaapissa noin tunnin.
Koristele valkosuklaalla
.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti