sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Avokadopasta


Aineet:

1 pieni valkosipulinkynsi
1 tl chilitahnaa
1 lime
2 kypsää avokadoa
suolaa reilusti
mustapippuria
1 rkl oliiviöljyä
kourallinen basilikaa
1 dl raastettua pegorinoa
1 dl raastettua parmesaania
500 g spagettia

Purista tarjoilukulhon pohjalle valkosipulin kynsi.
Lisää teelusikallinen chilitahnaa sekä purstettu limen mehu.
Halkaise avokaadot ja poista kivet.
Kaavi lusikalla avokaadon sisus kuorestaan ja kuutioi kulhoon.
Hienonna yrtit ja raasta juustot ja lisää kulhoon.
Lisää sekaan myös suola, pippuri ja oliiviöljy ja sekoita hyvin.

Keitä spaketit 80 % pussin ohjeen ajasta.
Kaada 1 dl keitinvedestä tarjoilukulhoon ja sekoita.
Huuhtele spagetit ja lisää kulhoon. Sekoita.
Raasta päälle parmesanijuustoa ja rouhi mustapippuria.
Tarjoile heti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti