torstai 31. heinäkuuta 2014

Mustikkapiirakka

Pohja:

100 g margariinia
1 dl sokeria
1 kananmuna
2 1/4 dl vehnäjauhoja
2 rkl kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta

Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri.
Sekoita joukkoon muna ja lisää kuivat aineet seoksena.
Painele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.




                                                                                       Täyte:

4-5 dl mustikoita
2 dl turkkilaista jugurttia
1 kananmuna
1/4 dl fariinisokeria
3/4 dl sokeria
2 tl vaniliinisokeria

Sekoita mustikoiden joukkoon turkkilainen jugurtti. Lisää kananmuna ja sokerit ja sekoita tasaiseksi.
Levitä tasaisesti piirakkapohjalle ja paista 175 asteessa 40 minuuttia.

Tulee hyvää myös punaviinimarjasta !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti