torstai 31. heinäkuuta 2014

Taco-kesäkurpitsavuoka

Aineet:

1 iso kesäkurpitsa (400 g)
3 perunaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
400 g jauhelihaa
1 ps tacomaustetta
1 prk tomaattimurskaa (400 g)
juustoraastetta 150 g

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se.
Kuori ja viipaloi perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsäksi.
Lisää mausteseos ja tomaattimurska.
Anna kastikkeen hautua n. 5 minuuttia.
Voitele uunivuoka ja lado sinne vuoroperään 
kesäkurpitsaa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.
Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi jauhelihakastiketta ja ripottele päälle juustoraastetta.
Paista 200 asteessa n. 40 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti