1 iso kesäkurpitsa (400 g)
3 perunaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl öljyä
400 g jauhelihaa
1 ps tacomaustetta
1 prk tomaattimurskaa (400 g)
juustoraastetta 150 g
Kuori ja viipaloi perunat ohuiksi viipaleiksi.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsäksi.
Lisää mausteseos ja tomaattimurska.
Anna kastikkeen hautua n. 5 minuuttia.
Voitele uunivuoka ja lado sinne vuoroperään
kesäkurpitsaa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.
Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi jauhelihakastiketta ja ripottele päälle juustoraastetta.
Paista 200 asteessa n. 40 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti