torstai 31. heinäkuuta 2014

Parsa-broilerkastike

Aineet:

300 g broilerin filesuikaletta
ripaus suolaa
ripaus  rouhittua mustapippuria
1/2 rkl chilitahnaa
1 prk päärynäkuutioita omassa mehussa (400 g)
1 parsakaaali (300 g)
1 prk kolmen juuston ruokakermaa
1 rs kirsikkatomaatteja (250 g)
tuoretta basilikaa

Paista broilerinsuikaleet pannulla kypsiksi.
Mausta suolalla, mustapippurilla ja chilitahnalla.
Valuta päärynäkuutioista liemi.
Pilko parsa pieniksi kukinnoiksi ja pilko varsi.
Keitä parsakaalin varsia muutama minuutti ja lisää sitten kukinnot ja keitä vielä muutama minuutti.
Valuta keitinvesi pois.
Nosta takaisin kattilaan varret ja osa kukinnoista.
Soseuta sauvasekoittimella.
Lisää kattilaan ruokakerma brolerisuikaleet ja päärynäkuutiot.
Anna kastikkeen kiehahtaa.
Lisää joukkoon loput parsakaalin kukinnot, halkaistut tomaatit ja runsaasti hienonnettua basilikaa.

Tarjoile tagliatelle-pastan kanssa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti