75 g pehmeää margariinia
3/4 dl tumma kidesokeria
2 dl vehnäjauhoja
3/4 dl kaurahiutaleita
Karamellitäyte:
25 g margariinia
25 g tummaa kidesokeria
2 dl maitotiivistettä
Kuorrute:
100 g maitosuklaata
valkosuklaata koristeluun
Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää joukkoon jauhot ja kaurahiutaleet. Painele leivinpaperoituun
vuokaan (22 x 18). Paista 180 asteessa n. 20 min.
Sulata rasva kattilassa. Lisää sokeri ja maitotiiviste. Kuumenna aineksia jatkuvasti hämmentäen. Anna poreilla n. 5 minuttia miedolla lämmöllä, kunnes seos on sakeaa. Kaada karamellitäyte jäähtyneen pohjan päälle.
Sulata maitosuklaa mikrossa ja kaada jäähtyneen karamellitäytteen päälle. Koristele valkosuklaalla.
Leikkaa jäähtyneenä oman mielen mukaa :)