sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Suklaa-karamellineliöt





Pohja:
75 g pehmeää margariinia
3/4 dl tumma kidesokeria
2 dl vehnäjauhoja
3/4 dl kaurahiutaleita

Karamellitäyte:
25 g margariinia
25 g tummaa kidesokeria
2 dl maitotiivistettä



Kuorrute:
100 g maitosuklaata
valkosuklaata koristeluun

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää joukkoon jauhot ja kaurahiutaleet. Painele leivinpaperoituun
vuokaan (22 x 18). Paista 180 asteessa n. 20 min.

Sulata rasva kattilassa. Lisää sokeri ja maitotiiviste. Kuumenna aineksia jatkuvasti hämmentäen. Anna poreilla n. 5 minuttia miedolla lämmöllä, kunnes seos on sakeaa. Kaada karamellitäyte jäähtyneen pohjan päälle.

Sulata maitosuklaa mikrossa ja kaada jäähtyneen karamellitäytteen päälle. Koristele valkosuklaalla.
Leikkaa jäähtyneenä oman mielen mukaa :)