Kakkupohja:
4 kananmunaa lasissa
tilavuudeltaan saman verran sokeria lasissa
tilavuudeltaan saman verran vehnäjauhoja lasissa
1 tl leinjauhetta
3 rkl perunajauhoja
Kostutus:
Laimennettua sitruunamehua
Täyte:
2,5 dl Floora vispiä
200 g sitruunarahkaa
2 kpl banaania
Kinuski:
2 dl kuohukermaa
8 kpl Kick-patukoita
Pursotus:
Floora vispiä
Pohja:
Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi (n.15 min).
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Sihtaa kuivat aineet joukkoon varovasti käännellen.
Kaada kakkuvuokaan ja paista 175 asteessa n.40 min.
Täyte:
Vispaa kerma.
Lisää joukkoon rahka.
Leikkaa jäähtynyt pohja kolmeen kerrokseen.
Kostuta alimmainen kerros ja lado päälle banaanin viipaleita.
Laita päälle rahka-kerma täytettä.
Nosta päälle toinen osa ja tee kuten edellä.
Nosta päällimmäiseksi kansi ja kostuta.
Laita jääkaappiin odottamaan kuorrutusta.
Valmista kinuski lisäämällä kattilaan paloitellut Kick-patukat ja kuohukerma.
Kuumenna kunnes salmiakki on kokonaan sulanut.
Keitä miedolla lämmöllä vähintään 20 min, välillä sekoittaen.
Kinuski on valmista kun pudotat pisaran kylmään veteen ja se jähmettyy eikä liukene.
Anna kinuskin jäähtyä kunnes se on juuri sen verran notkeaa että sen saa levitettyä kakun päälle.
Pursota kermalla reunat haluamallasi tavalla.