lauantai 8. maaliskuuta 2014

Mustikkajuustokakku


Aineet:

Pohja:
150 g margariinia
1/2 dl sokeria
1 kananmuna
3 dl vehnäjauhoja
1-2 rkl vettä

Täyte:
500 g maitorahkaa
200 g ranskankermaa
3 kananmunaa
2 dl sokeria
1 rkl vaniliasokeria
2 rkl sitruunamehua
2 rkl perunajauhoja
250 g mustikoita

Vaahdota margarini ja sokeri.
Lisää kananmuna sekoittaen.
Lisää jauhot ja vesi ja sekoita nopeasti.

Sekoita täyteaineet erillisessä kulhossa.
Lisää mustikat joukoon.

 Taputtele taikina leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.
Kaada täyte päälle ja paista 175 asteessa noin tunti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti