Pohja:
200 g Diggestive-keksejä
100 g margariinia
Täyte:
6 liivatelehteä
2.5 dl floravispiä
2.5 dl maitorahkaa
250 g mascarbone-tuorejuustoa
1 dl sokeria
1 rkl vaniliinisokeria
Päällinen:
4 kpl passionhedelmää
1/2 dl sokeria
2 liivatelehteä
Laita irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi.
Hienonna keksit
ja sekoita sulatetun margariinin kanssa.
Vuoraa keksiseoksella vuoan pohja ja laita jääkaappiin odottamaan.
Laita 6 liivatelehteä kylmään veteen likoamaan.
Vatkaa "kerma" löysäksi vaahdoksi.
Lisää siihen maitorahka, tuorejuusto, sokerit ja sekoita tasaiseksi.
Liota liivatteet tilkassa kuumaa vettä ja sekoita varovasti "kerma"seoksen joukkoon.
Kaada seos irtopohjavuokaan
ja laita jääkaappiin hyytymään.
Laita 2 livatelehteä likoamaan kylmään veteen.
Halkaise passionhedelmät
ja kaavi niiden sisus kulhoon.
Lisää sokeri.
Liueta liivatteet tilkaan kuumaa vettä.
Sekoita passionhedelmäsoseen sekaan.
Kaada seos juustokakun päälle ja laita jääkaappiin hyytymään.