maanantai 18. elokuuta 2014

Kesäkurpitsakakku


Aineet:

2 kananmunaa
2 dl sokeria
3 dl kuutioitua kesäkurpitsaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl kanelia
1 rkl kardemummaa
2 tl vanilinisokeria
2 tl leivinjauhetta
1/2 dl rouhittuja caschew-pähkinöitä
1 1/4 dl juoksevaa margariinia


Voitele ja korppujauhota vuoka.
Kuutioi kesäkurpitsa pieniksi kuutioiksi.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Lisää kuutiot vaahtoon.
Sekoita kuivat aineet keskenään.
Lisää vähitellen varovasti käännellen vaahdon sekaan.
Lisää lopuksi juokseva margariini.
Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.
Anna jäähtyä hieman ja kumoa.
Koristele tomusokerilla :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti