maanantai 20. tammikuuta 2014

Tacopasteijat


Aineet:

4 dl vehnäjauhoja
250 g margariinia
1 tl leivinjauhetta
250 g maitorahkaa

Täyte:

3/4 dl pitkäjyväistä riisiä
250 g jauhelihaa
1 tl suolaa
2 rkl taco-mausteseosta
1 tl chilitahnaa
1/2 punainen paprika
100 g taco-tuorejuustoa

1 kananmuna voiteluun


Nypi rasva, jauhot ja leivinjauhe murumaiseksi seokseksi.
Lisää rahka ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin.

Keitä riisi ohjeen mukaan.
Ruskista ja mausta jauheliha.
Nosta pannu levyltä.
Pilko sekaan paprika ja sekoita tuorejuusto.
Anna jäähtyä.

Kaulitse taikina ohueksi levyksi.
Ota muotilla n. 10 cm halkaisijaltaan olevia kiekkoja.
Nosta kiekolle lusikallinen täytettä.
Taita taikinan reunat kolmesta kohtaa täytteen päälle.
Nipistä kiinni kolmion muotoiseksi nyytiksi.
Voitele munalla.
Paista 225 asteessa 10-12 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti