Aineet:
3 kpl isoja kesäkurpitsoja
400 g jauhelihaa
oranssi, keltainen ja punainen paprika
2 kpl sipulia
2 kpl valkosipulinkynttä
5 kpl kirsikkatomaatteja
250 g juustoraastetta
öljyä
suolaa
mustapippuria
Pese kesäkurpitsat ja koverra sisusta.
Paista jauheliha tilkassa öljyä.
Lisää pilkotut sipulit ja valkosipulit.
Pilko sekaan paprikat, tomaatit ja kesäkurpitsan koverrettu sisus.
Hauduta hetki ja mausta suolalla ja pippurilla.
Aseta kesäkurpitsan puolikkaat pellille leivinpaperin päälle.
Sivele öljyllä.
Täytä jauhellihaseoksella.
Paista 175 asteessa n. 40 minuuttia.
Lisää juustoraaste ja paista 175 asteessa 10 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti